Bröllopsresor till exotiska platser

Det finns mycket att planera när det är dags att sätta ringar på varandras ringar och säga ja till att leva tillsammans tills döden skiljer varandra åt. Förutom ringarna ska kläder beställas och alla som någon gång försökt hitta rätt bröllopsklänning vet vad det innebär. Ringarna ska hittas, provas och beställas. Festplatsen, kyrkan eller lokalen. Det är tusentals små saker som ska planeras för när det gäller bröllopet att man ibland glömmer det som kommer efter – chansen att pusta ut. Bröllopsresan!  Om man tänker på det så kan bröllopsresan vara ett av de viktigaste ögonblicken. Det är chansen för paret att helt fokusera på sig själva. Självfallet ska man ta dessa tillfälle i akt och se till att njuta till max.

Exotiska resmål för brudparet

När festen är över och glädjetårar, danser, kramar, bröllopstårtan och lyckönskningar är över så att få bara flyga iväg till ett ett exotiskt resmål och andas ut är vad man kan kalla riktig semester.  Några av de mer populära är bröllopsresor till Maldiverna som erbjuder vackra stränder, guldskimrande kvällar och en varm bris. Att åka på bröllopsresa till Seychellerna är också populärt – Turkost hav, lugnet och bara få njuta tillsammans.

Afrikas pärla en perfekt bröllopsresa

Zanzibar och Pemba Island erbjuder precis allt man kan behöva för att bara få fokusera på sig själva ett tag. Njut av kilometrar av vita stränder och kristallklart vatten. Bo i en härlig bungalow och sov ut och vakna till den varma Afrikanska brisen och vågornas ljud. Det är så här man börjar livet tillsammans genom att helt fokusera på varandra.

Hitta fantastiska bröllopsresor och boka i god tid innan så ni vet att ni kommer iväg på den där resan som är så viktig för en bra start. Bröllopsresor till fantastiska destinationer hittar du hos Kenzan Tours.

Bröllopsresor till exotiska platser