De bästa ställena för konferenser på hotell

Är du också i full färd med att planera inför kommande höstaktiviteter för ditt jobb? Ska ni ha massvis med möten, teambuilding eller liknande? Vet du inte vart ni ska vara och vem ni ska bjuda? Nu efter pandemin kan det vara kul om alla får samlas igen och göra något roligt ihop, därför vill jag slå ett slag för att ha konferens hotell, alltså en konferens med talare på ett fint hotell! Det finns massvis med ställen som man kan välja och vraka på, men här är mina bästa tips:

 

  1. Nummer 1 på listan är helt klart Stockholm, eller hotell lite utanför Stockholm, här finns massvis med hotell att välja på och det är ju huvudstaden. Om ni inte har budget för ett hotell mitt i stan så finns det många andra alternativ att välja mellan:
  • Innerstan: detta är självklart det dyraste alternativet, och kanske inte heller det bästa, det beror helt på vad ni är ute efter. Ska ni ha en hektisk heldag kanske stan är det bästa
  • Solna: För mig är detta det självklara valet, att ha sin konferens på hotell Solna kan man kombinera allt. Närhet till stad, vatten med god förbindelser till flygplatser och tågstationer. Det finns helt enkelt allt man kan vilja ha här!

 

  1. Göteborg passar dig som vill ha en urban men ändå lugn känsla. I Göteborg kan man med enkelhet ta sig överallt med spårvagnarna. Annars är det billigare att bo i innerstaden, inom vallgravarna, exempelvis om man inte har råd med det i Stockholm. Om du är ute efter samma känsla som du får i Stockholms innerstad men inte har råd med det kan Göteborg vara det bästa alternativet för er. Den urbana hamn känslan kombinerat med vacker miljö och god tillgänglighet gör Göteborg perfekt för det lilla företaget!

 

Passa på och njut av sommaren också! Tänk inte allt för mycket på jobbet och ta det när det närmar sig, men ser till att boka hotell nu för annars är risken att de ta slut. Läs även på room hotels!

Hotell Solna